Skifte Strømforsyning?

Vil du udskifte dine 12V G4, MR11 og MR16 halogenpærer til LED pærer, vil det ofte være nødvendigt at skulle skifte den eksisterende AC strømforsyning ud, da LED pærerne ikke egner sig til elektroniske strømforsyninger. Er du i tvivl så tag et foto af strømforsyningens mærkeplade og send os en email. Så vil vi nemt kunne rådgive dig hvorvidt den skal udskiftes og evt. hvilken der istedet vil kunne kunne bruges af vores transformatorer. LED transformatorer starter i prisklassen 89,00 Dkk og op, så det er sjældent en større investering at opgradere til en LED løsning.
 
Problematikken ved elektroniske AC strømforsyninger er at disse laver en noget hurtigere/højere frekvens i vekselspændingen på 12V siden. Vores LED pærer egner sig ikke til en frekvens der er højere end 50Hz, men en elektronisk laver typisk 30~40Khz på 12V siden. Det betyder at elektronikken i LED pærerne bliver kraftig overbelastet og det resulterer i at LED pærerne går istykker på meget kort tid. Dette er ikke noget vi kan dække som en garantisag, så du må hellere dobbelt tjekke, fremfor at brænde alle pærerne af.
 
Der står sjældent på de eletroniske trafo'er hvilken frekvens der er på 12V siden, så du må endelig ikke blande det sammen med indgangsspændingen, hvor der typisk står 110~230V 50/60Hz. Dette er ikke ensbetydende med at der kommer 12V 50Hz ud af trafoen, så som tidligere nævnt er du velkommen til at tage et foto at data'ene på dine trafo og så maile det til support@matronics.dk

er nu lagt i kurven


Henter relaterede produkter...