Persondatapolitik

Hos matronics tager vi dine personlige data meget seriøst, og vi lever derfor op til den nye persondataforordning. Det er vores opgave at beskytte og respektere dit privatliv. Det betyder at vi er varsomme med hvilke data vi opbevarer, hvor vi opbevarer dem og hvor længe.

Dine persondata

Persondata er alle data der kan benyttes til at identificere din person, direkte eller indirekte, det vil f.eks. være navn, adresse og kontaktoplysninger.

Indsamling og anvendelse

Når du benytter vores webshop og andre tjenester har vi brug for forskellige oplysninger, der benyttes til behandling af dine bestillinger samt forskellige former for kommunikation med dig, der iblandt markedsføring. 

Når du benytter matronics.dk indsamler vi din adfærd på siden. De oplysninger bruges til markedsføring, statistik, optimering, og til at vise indhold specifikt til dig. Nogle af disse data sendes videre til 3. part 

Tredieparter

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredieparter ud over følgende:
Transportører, så som Post Nord, der benyttes til fragt af din bestilling.
Tredieparter der assisterer med statistik, markedsføring og kundeanmeldelser: Google, Trustpilot, Mailchimp og Facebook.

Opbevaring og sletning af persondata

På grund af bogføringsloven skal vi opbevare personoplysninger i forbindelse med dit køb opbevares i 5 år, samt i forbindelse med garanti og reklamationer. Personoplysninger til email-markedsføring opbevares så længe du er tilmeldt disse, og slettes efter aftalen ophører. Emails til og fra dig opbevares i vores system i 5 år i forbindelse med garanti og reklamationer.

Dine data - dine rettigheder

Du har altid ret til at få indsigt i de oplysninger som vi har på dig, samt ret til at få ukorrekte oplysninger rettet. I ekstraordinære tilfælde har du lov til at få oplysninger om dig slettet. Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk. Du kan altid kontakte den dataansvarlige på support@matronics.dk for at få svar på dine spørgsmål omkring dine persondata hos os.

Cookies

En cookie er en tekst-oplysning der gemmes i din browser. Disse benyttes til at holde styr på dit besøg på siden. Du kan læse mere om de cookies vi benytter i vores cookie politik.



Cookies

Vi bruger cookies til at give dig den bedste brugeroplevelse, til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og fra 3. parter Ved at fortsætte på sitet accepterer du brugen af cookies.

er nu lagt i kurven


Henter relaterede produkter...